Inici Actualitat El CP Taradell cau amb orgull a Reus per 4 gols a...

El CP Taradell cau amb orgull a Reus per 4 gols a 1

0
COMPARTIR

El CP Taradell va visitar ahir una de les places més difícils de la lliga, Reus. Un partit que els taradellencs van competir fins al final i amb una acció polèmica a favor del Reus Deportiu, que va dificultar les aspiracions del conjunt de Ferran Moreno.

Els primers instants de partit va ser de domini local, que va avançar-se en el marcador en el minut 24 amb gol de Marc Julià, autor de tres del quatre gols del seu equip. Després d’un període de calma però, amb ocasions pels dos equips, va arribar el segon del Reus, per part del jove Pablo Miguel Nájera. El gol va estar envoltat de polèmica després que la pilota no entrés a la porteria, però que els àrbitres el van donar com a legal. Igual que a la primera jornada de lliga, el CP Taradell no es va arronsar i, a falta d’un minut per arribar a la represa, el capità Marçal Casadevall va anotar el 2-1.

La segona part no va començar bé. Marc Julià va marcar de falta directa el 3 a 1, quan es portaven 30 segons de joc, després que l’àrbitre assenyalés targeta blava a Marc Soler. A mesura que avançaven els minuts, els taradellencs anaven dominat el joc però sense encert de cara a porteria. I a falta d’un minut per acabar el matx, el Reus va anotar el gol de la sentència amb el 4 a 1, novament de Marc Julià.

Amb aquest resultat el CP Taradell encaixa la seva primera derrota a l’OK Lliga. La pròxima setmana rebrà el gran favorit al títol, el Barça, a les 6 de la tarda al Pavelló del Pujoló.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments