Inici Actualitat Els alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès es van unir...

Els alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès es van unir per la lluita contra el canvi climàtic

0
COMPARTIR

Amb motiu de la vaga mundial pel clima del passat divendres, l’escola Sant Genís i Santa Agnès es va sumar en l’acte organitzat per Osona Respira, que treballa per reivindicar la qualitat de l’aire.

L’acció va tenir lloc al pati de l’escola, en què alumnes de tots els cursos van reivindicar el dret a viure en un planeta amb l’aire net. Per aquest motiu, tots ells es van posar una màscara amb missatges reivindicatius com “Salvem el planeta!” o “Volem un aire net!”. D’altra banda, els estudiants més grans del centre van elaborar, al llarg de la setmana, missatges publicats al seu compte d’Instagram (@escolasantgenís) per conscienciar sobre la importància d’actuar i posar fi al canvi climàtic.

Aquesta és una de les moltes activitats que l’escola Sant Genís i Santa Agnès ha realitzat en els últims anys. El centre forma part del projecte ‘Compromesos’, amb un projecte interdisciplinari mediambiental. El principal objectiu és difondre els valors dels infants cap a l’entorn i els altres.

 

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments