Inici Actualitat El TT Mont-rodon comença la temporada a l’Open d’Arbúcies

El TT Mont-rodon comença la temporada a l’Open d’Arbúcies

0
COMPARTIR

Tres jugadors del TT Mont-rodon van participar aquest dissabte passat al 9è Open de Tennis Taula Vila d’Arbúcies que serveix com a obertura de la temporada del Tennis Taula Intercomarcal.

Jordi Forcada i el nou jugador de l’equip, Àlex Alejo, van poder passar la fase de grups per acabar disputant l’Open B de la competició, mentre que Oriol Garcia, que torna a l’equip després d’uns anys, no va poder passar. En Jordi va caure a la primera ronda eliminatòria contra Xavier Lucea (CTT Cardedeu) per 1 a 3, mentre que l’Àlex va arribar a la segona ronda on va perdre contra en Paco Nicolás (CTT Sant Hilari) per 0 a 3.

Aquest divendres dia 27 de setembre, el TT Mont-rodon començarà la disputa d’una nova temporada a la Lliga Intercomarcal, i ja en seran dotze, visitant la pista del TT Torelló B. L’equip d’aquesta temporada estarà format per: Jordi Forcada, Rafel Montenegro, Werner Howad, Jaume Cunill, Guillem Riera, Arnau Sànchez, i les noves incorporacions de Oriol Garcia i Àlex Alejo.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments