Inici Actualitat Taradell inaugura aquest diumenge la Plaça Muriel Casals

Taradell inaugura aquest diumenge la Plaça Muriel Casals

0
COMPARTIR

Aquest diumenge a les 5 de la tarda es farà la inauguració oficial de la Plaça Muriel Casals de Taradell. Es tracta de la placeta que hi ha just al darrere de la Torre de Don Carles. ERC Taradell i Junts per Taradell van aprovar en el ple del passat 3 de juliol donar aquest nom a la placeta que es forma darrere la Torre fins al carrer Guillem de Mont-rodon.

L’acte comptarà amb parlaments i la descoberta d’una placa i monument. També hi actuaran els Músics per la Llibertat, l’Esbart Sant Genís de Taradell i es llegirà un poema a càrrec d’Assumpta Izern. Els presents podran gaudir al final de coca i cava. Està previst que a 2/4 de 6 de la tarda hi hagi una audició de sardanes amb la cobla Vila de la Jonquera.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments