Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell restringeix l’aparcament del carrer Era d’en Mero per facilitar...

L’Ajuntament de Taradell restringeix l’aparcament del carrer Era d’en Mero per facilitar la mobilitat de busos de l’Institut

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell ha començat a aplicar mesures per restringir part dels aparcaments del carrer de l’Era d’en Mero amb l’objectiu de facilitar la mobilitat dels busos que van a l’Institut. Segons un comunicat del propi consistori, des de fa un temps l’empresa de transport escolar “té problemes per accedir a l’Institut de Taradell amb autobús amb fluïdesa”, cosa que dificulta la tasca de la Guàrdia Urbana.

El problema és que els carrers són estrets i hi ha vehicles estacionats als dos costats del carrer, a les cantonades o vehicles aturats al mig de la calçada. Amb l’increment d’alumnes matriculats a l’Institut el problema s’ha agreujat, ja que hi ha més transport escolar. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha decidit aplicar mesures que prohibiran l’estacionament en una part del carrer.

En concret, està prohibit l’aparcament al costat esquerre del carrer de l’Era d’en Mero en sentit pujada (en direcció al carrer de la Serra), en el tram més estret (tal i com es veu a la imatge). La senyalització pertinent ja s’ha instal·lat, però no es començarà a sancionar fins l’1 d’octubre. Durant aquests dies la Guàrdia Municipal informarà als conductors d’aquest canvi en la mobilitat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments