Inici Actualitat El CP Taradell obté una victòria èpica per 3 gols a 2...

El CP Taradell obté una victòria èpica per 3 gols a 2 contra el Caldes

3
COMPARTIR

El CP Taradell va debutar a l’OK Lliga per primera vegada a la seva història contra el Caldes aquest dissabte a la tarda. Un partit on l’afició va respondre omplint de gom a gom el Pavelló del Pujoló.

La primera part va estar molt equilibrada, però el Taradell va disposar de la major part d’ocasions de gol i va aconseguir dominar la possessió. El primer gol, però, el va anotar l’equip visitant a l’equador de la primera meitat. De seguida, el conjunt local va saber reaccionar i va empatar a 1 al cap de 4 minuts, gràcies a Edu Genís. Amb el resultat d’empat a 1 es va arribar al descans.

I tot just iniciar la represa, el Caldes va tornar a avançar-se en el marcador per 2 a 1. El segon gol visitant no va frenar l’intensitat del CP Taradell, ja que un minut després, Dani Rodríguez va tornar a posar l’empat a l’electrònic. A partir del gol local, el Caldes es va fer amb la possessió i va disposar de clares ocasions, que Albert Dalmau va aconseguir aturar. I quan semblava que el marcador final acabaria sent d’empat, Marçal Casadevall, a falta d’1 segon per finalitzar el matx, va anotar un gol per culminar una remuntada èpica.

Amb aquest resultat, el CP Taradell aconsegueix la seva primera victòria de la història a l’OK Lliga. El pròxim partit serà a la pista d’un dels grans favorits al títol, el Reus.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
RAMON SERRA
RAMON SERRA
23 setembre 2019 20:49

Com a taradellenc que viu a fora he tingut una gran alegria. Ara la Federación Espanyola de Patinaje ens ofereix els partits per internet.Una bona pensada. Llàstima que les transmissions siguin només castellà.Un Taradell-Caldes en castellà sembla postís, artificial. Ningú no s’atreveix a ficar-hi mà? Si no defensem nosaltres la llengua,sobretot quan ho tenim a l’abast,ningú no ho farà per nosaltres,oi’ Endavant les atxes!

Xavier
Xavier
24 setembre 2019 11:57
Reply to  RAMON SERRA

Ràdio Taradell ho retransmet en directe i en català, òbviament 🙂 Això si, no crec que se’t sincronitzi amb la imatge de okliga.tv

RAMON SERRA
RAMON SERRA
25 setembre 2019 20:37
Reply to  Xavier

Moltes gràcies per la informació. Ja només faltaria la sincronització de Ràdio Taradell! Seria massa i no es pot demanar tant. Amb tot,crec que cal forçar la Federació Espanyola amb el sistema dual o alguna cosa semblant. Ràdio Taradell podria ser la veu en català. Bé,jo proposo. Altra cosa és el que es pugui fer. En qualsevol cas gaudim de les coses bones del poble, en aquest cas de l’hoquei patins.