Inici Actualitat Jordi Tulleuda finalitza segon a la Copa Catalana de bicitrial 2019

Jordi Tulleuda finalitza segon a la Copa Catalana de bicitrial 2019

0
COMPARTIR

El passat diumenge es va disputar la quarta i última prova de la Copa Catalana de bicitrial 2019, a Matadepera. El taradellenc Jordi Tulleuda, en categoria R2, va assolir la tercera posició en l’últim test i, el segon lloc a la classificació general amb un total de 105 punts. La resta de proves del campionat havien tingut lloc a Vic, Altafulla i Sant Antoni de Vilamajor.

Els resultats de la general dels altres participants taradellencs van ser els següents. En elit, Jordi Araque va finalitzar quart i Guillem Oliver desè. I en aleví, Ferran Serra va acabar quart i Guillem Tulleuda sisè.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments