Inici Actualitat Jordi Povedano guanya la cinquena prova del campionat COTA de trial en...

Jordi Povedano guanya la cinquena prova del campionat COTA de trial en categoria sub-16

0
COMPARTIR

Triomf del taradellenc Jordi Povedano aquest diumenge a la cinquena prova del Campionat d’Osona de trial COTA. La prova es va disputar a Les Masies de Roda. Povedano va fer una prova impecable amb un sol peu en les tres passades a sis zones i es va imposar en la categoria verd sub-16.

A la general és líder destacat amb un total de 92 punts, 18 més que el segon classificat. Povedano ha pujat al podi en les cinc proves disputades, guanyant-ne un total de tres. La sisena prova es disputarà el29 de setembre a Sant Boi de Lluçanès.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments