Inici Actualitat La UD Taradell pateix però guanya a Sant Feliu de Codines

La UD Taradell pateix però guanya a Sant Feliu de Codines

0
COMPARTIR

El Tercera Catalana de la UD Taradell ha aconseguit el triomf aquest diumenge a la tarda a Sant Feliu de Codines. Els taradellencs han guanyat per 3 gols a 4, en un partit on han acabat patint.

El partit ha començat molt bé per al Taradell que al minut 8 ja s’avançava amb un gol de Marçal Sala. L’avantatge taradellenc s’ha consolidat a la mitja hora de joc amb el 0 a 2, de nou marcat per Marçal Sala. El partit, però, s’ha ajustat just abans del descans quan els locals han fet l’1 a 2.

A la segona part, semblava que el partit anava de cara per als taradellencs, ja que Marc Font ha fet l’1 a 3 al minut 51. Un penal absurd, però, al minut 65 ha tornat a posar els locals dins el partit amb el 2 a 3. Es veia a venir l’empat i aquest ha arribat al minut 78 en una falta directa. Però la sort ha acompanyat als taradellencs, ja que en els últims minuts, Marc Orriols ha fet el gol de la victòria en una falta llançada que no ha tocat ningú i s’ha colat al fons de la xarxa.

Segona victòria consecutiva del Taradell que ha començat amb un ple de victòries la lliga. El proper partit serà diumenge al camp del Castellterçol.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments