Inici Actualitat El CP Taradell es presenta oficialment amb un amistós on empata amb...

El CP Taradell es presenta oficialment amb un amistós on empata amb el CP Vic

0
COMPARTIR

Últim partit de pretemporada i presentació oficial del primer equip del CP Taradell. Aquest dissabte a la tarda els taradellencs van disputar l’últim amistós contra el CP Vic al pavelló d’esports El Pujoló.

L’equip de Ferran Moreno va empatar amb els vigatans en un partit on va haver de remuntar. A la primera meitat el marcador no es va moure després d’uns primers minuts de tanteig. Abans del descans els dos equips van disposar d’ocasions per avançar-se, però ningú va trobar xarxa. A l’inici de la segona meitat el CP Vic es va avançar. Però els taradellencs van saber capgirar el marcador. Primer Xevi Soler va fer l’empat a 1, i el mateix jugador va avançar als taradellencs.

A la part final, moltes alternatives. El CP Vic va empatar i encara hi va haver temps per dos gols més. Un de cada equip, el del Taradell de Dani Rodríguez, per al defintiu empat a 3.

El partit ha servit per veure en acció l’únic fitxatge de l’equip, David Martínez. Els taradellencs tanquen la pretemporada, ja que l’OK Lliga comença dissabte vinent a 2/4 de 7 amb un CP Taradell – CH Caldes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments