Inici Actualitat L’Envelat 2019 augmenta la dotació i dona 2.500 euros a la campanya...

L’Envelat 2019 augmenta la dotació i dona 2.500 euros a la campanya Arnau 97

0
COMPARTIR

Representants dels voluntaris que van organitzar l’Envelat de Festa Major 2019 han fet aquest divendres a la tarda la donació econòmica a la campanya Arnau 97. La doctora Aurora Pujol i Carlos Casanovas, investigadors de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) han estats els encarregats de recollir el taló simbòlic. Aquest any excepcionalment, gràcies a la massiva participació de gent a l’Envelat del passat 24 d’agost, els organitzadors, un cop pagades totes les despeses, han pogut augmentar en 1.000 euros la donació. En total, s’han lliurat 2.500 euros que serviran per seguir investigant una cura per la malaltia X-ALD, que van patir els joves taradellencs, Arnau i l’Aniol Ricart. També es van afegir 30 euros que van recollir solidàriament les filadores durant el Mercat del Segle XVII de Festa major.

Cal esmentar que al fet d’ampliar la donació hi ha ajudat també la col·laboració de molts comerços. Així, la carnisseria Ca l’Esther i Can Codina van donar 150 euros cadascun. Forn Riera, Forn Sant Sebastià i can Montrodon van fer descomptes al cost del pa. I Restaurant Nou Montseny, Restaurant La Roca, Ciao Ciao i la Barberia de la Gemma van oferir productes o serveis per poder fer la rifa durant l’Envelat.

Com cada any els organitzadors de l’Envelat es van comprometre abans de celebrar-se que si sobraven ingressos, un cop costejades les despeses, es faria una aprotació solidària. Ja és el cinquè any que s’aconsegueix fer una aportació. En les cinc edicions de l’Envelat ja s’han donat 7.500 euros a quatre entitats o campanyes diferents. El primer any es van donar 500 euros a Osona contra el càncer, el segon any 1.500 a la campanya Arnau 97, el tercer any 1.500 a Sant Tomàs i el quart 1.500 euros a Osonament.

Al lliurament dels diners no hi van poder ser per motius personals ni en Joan ni la Marta, pares de l’Arnau i l’Aniol. Tot i així, ens han expressat que volen donar les gràcies a tothom que va passar per l’Envelat el 24 d’agost amb intenció de fer la seva petita aportació. I també agraeixen als organitzadors que, un any més, hagin escollit recollir diners per la investigació de la “maleïda malaltia” que s’ha endut els seus fills i que estan “infinitament agraïts” per les mostres solidàries.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments