Inici Actualitat El CP Taradell es presenta davant l’afició aquest dissabte amb un partit...

El CP Taradell es presenta davant l’afició aquest dissabte amb un partit contra el CP Vic

0
COMPARTIR
FOTO: Manu Boutureira - RFEP

Compte enrere per al debut del CP Taradell a l’Ok Lliga. Aquest dissabte a les 7 de la tarda el Pavelló d’esports El Pujoló acollirà la presentació oficial del primer equip taradellenc. L’acte comptarà amb un partit amistós entre el CP Taradell i el CP Vic.

Serà l’última prova de foc dels taradellencs, ja que la setmana vinent, el 21 de setembre, el CP Taradell encetarà l’OK Lliga rebent a casa al CH Caldes, en un partit que es disputarà a  2/4 de 7 de la tarda. L’últim precedent entre els dos equips es remunta a la temporada 2008/2009 a la Lliga Nacional catalana amb un partit que va acabar amb empat a 4. Recordem que el CP Taradell només ha fet una incorporació, David Martínez procedent del PHC Sant Cugat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments