Inici Actualitat La UD Taradell debuta a la lliga amb victòria davant del Manlleu...

La UD Taradell debuta a la lliga amb victòria davant del Manlleu B

0
COMPARTIR

Bon debut del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la Roureda. Els taradellencs van aconseguir la victòria per 2 gols a 1 davant el filial del Manlleu. El conjunt blanc-i-blau va saber capgirar el marcador.

Marçal Sala va avisar als 10 minuts de joc, tot i que el xut del màxim golejador de la temporada passada va sortir força desviat. Vuit minuts més tard, el Taradell ho tornaria intentar, aquest cop mitjançant una jugada individual de Povedano, on el seu xut sortia fregant el pal dret del porter. El Manlleu va avisar al minut 22 en una centrada enverinada que va resoldre molt bé el porter taradellenc, Genís Donadeu, que debutava en partit oficial amb el primer equip de la UD Taradell. A la mitja hora de joc va arribar el 0 a 1 en un xut sense perill que Marc Font va desviar i la pilota va entrar al fons de la xarxa. La reacció del Taradell no es va fer esperar. Cinc minuts més tard, va empatar gràcies a un gol de Marçal Sala. Plade Puigdesens va tenir el segon a l’abast abans de la mitja part, però el seu xut va sortir desviat al costat del pal esquerre del porter.

A la segona part, domini del Taradell. Marçal Sala va avisar al minut 48, amb un xut des dins de l’àrea després d’una bona recuperació de pilota. El Manlleu va tenir l’única oportunitat al minut 62. Després d’una pèrdua de Joan Sala a la frontal de l’àrea, el davanter de la capital del Ter es precipitava i xutava desviat a la porteria de Donadeu. El Taradell no va trigar a contestar la jugada. Oriol Vila, juvenil retornat que debutava amb el primer equip i havia sortit uns instants abans, pels pèls no introduïa la pilota dins la porteria després d’una centrada de Marc Orriols. Tres minuts més tard, Oriol Povedano executava una falta a la perfecció i introduïa la pilota dins la porteria per avançar el Taradell en el marcador.

A partir d’aquí, el Taradell va dedicar-se a mantenir el resultat amb la possessió de la pilota i jugant a la contra. L’ocasió més clara la va tenir Oriol Vila, al minut 80, quan el seu xut va sortir desviat del pal dret de la porteria visitant.

Tres punts del Taradell que comença la lliga amb bon peu. El proper partit serà diumenge a les 6 de la tarda al camp del Sant Feliu de Codines.

U.D. Taradell: Genís Donadeu, Diego, Trabal, Font, Orriols, Sala (Israel), Xevi Caro (Oriol Vila), Povedano, Plade (Arnau Cirera), Marçal i Tusell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments