Inici Actualitat La UD Taradell tanca un últim fitxatge abans del debut en lliga...

La UD Taradell tanca un últim fitxatge abans del debut en lliga d’aquest dissabte

0
COMPARTIR

La UD Taradell ha anunciat un fitxatge per al Tercera Catalana. Es tracta d’Arnau Cirera, un jove migcampista de banda que arriba procedent del Folgueroles. Ja podria debutar aquest dissabte en el primer partit de lliga, que es jugarà a la Roureda a laes 4 de la tarda.

Els taradellencs rebran la visita del Manlleu B en el debut en lliga. Per al partit, el tècnic Gerard Pallarés podrà comptar amb les noves incorporacions de Genís Donadeu, Honda Bioh i Josep Bou. Però tindrà les baixes de Nadir i José Oyola per lesió, i la de ‘Isra’ perquè encara no té la baixa federativa i no s’ha pogut tramitar la fitxa. L’última baixa a l’equip confirmada és la de Darwin, que per motius professionals no podia entrenar aquesta temporada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments