Inici Actualitat Els cursos 2019-2020 de l’Escola l’Arpa inclouen com a novetat un taller...

Els cursos 2019-2020 de l’Escola l’Arpa inclouen com a novetat un taller de teatre i un de fotografia i instagram

0
COMPARTIR

Des d’aquest dilluns estan obertes les inscripcions per poder cursar algun dels cursos que ofereix aquest any l’Escola Municipal L’Arpa de Taradell. Durant aquest curs escolar 2019-2020 s’ofereixen els tradicionals cursos, més dos tallers nous: un de teatre i un de fotografia i instagram. Les inscripcions es poden fer de 4 a 8 de la tarda a Can Met (carrer de l’Església, 26). Les places són limitades.

Els cursos anuals són:

– Dibuix i pintura: per a diverses edats a partir dels 6 anys fins a adults en diversos dies i horaris. Serà impartit per Rita Sañé.

– Tallers creatius: per a joves i adults els dimarts a la tarda entre les 4 i les 8. Reciclar i restaurar amb tècniques com el decoupage, stencil, paper maixé, scrapbooking, tenyir, fototransfer… sobre qualsevol suport. Impartits per Rita Sañé i Paquita Clot.

– Ceràmica: Per a joves i adults els dilluns i dimecres a la tarda. Impartit per Paquita Clot.

– Ioga: Per a adults els dilluns i dimecres a la nit, i els dimarts i djious a la tarda i vespre. Impartit per Anna Maier.

– Tai-Txi: Per a adults els dilluns al vespre. Impartit per Gerard Torrents.

També s’obren les inscripcions per als curs de l’Escola de Música. N’hi haurà per a petits de sensibilització, de nivell elemental i mig, i per a adults de tot tipus d’instruments i també conjunts instrumentals. Com a novetat també s’ofereix un curs de guitarra i cant que s’impartirà els dilluns de 8 a 3/4 de 9 del vespre.

Les novetats són:

Teatre: Per aprendre tot jugant. Els divendres de 2/4 de 6 a 7 de la tarda. Impartit per Anna Tuneu.

Taller pràctic de fotografia i instagram: 8 sessions cada dimarts des del 8 d’octubre al 26 de novembre de 7 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre. Impartit per Sílvia Pujols i Laia Casadevall

Per a més informació es pot trucar al 93 880 01 57 (Escola de Música), 93 812 68 18 (Escola d’arts) o a escolamusicataradell@gmail.com.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments