Inici Actualitat Els Inserso guanyen la 5a edició del Torneig de vòleig gespa 4×4...

Els Inserso guanyen la 5a edició del Torneig de vòleig gespa 4×4 de la Festa Major de Taradell

0
COMPARTIR

La cinquena edició del Torneig de vòleig gespa 4×4 amateur de la Festa Major de Taradell va tenir rècord de participació amb més de 30 equips. Es va fer dissabte durant tot el matí al camp de futbol de la Roureda amb un gran ambient esportiu.

El triomf en la categoria or va ser per l’equip Els Inserso, mentre que en la categoria plata van guanyar els Enedegraphicart. La competició es va disputar des de les 9 del matí i fins al migdia i és una de les activitats més consolidades de la Festa Major de Taradell, organitzda pel Club Volei Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments