Inici Actualitat La cinquena edició de l’Envelat de Festa Major desborda la Plaça de...

La cinquena edició de l’Envelat de Festa Major desborda la Plaça de les Eres de Taradell

0
COMPARTIR

Grandíssim ambient el que es va viure aquest dissabte al vespre i nit a la Plaça de les Eres amb motiu de la cinquena edició de l’Envelat de Taradell. Grans, petits, mitjans… tothom va passar pel centre del poble demostrant les ganes de Festa Major que hi ha a Taradell.

Durant més de 7 hores va ser un tragí constant de gent que va gaudir de les actuacions. L’Envelat va començar amb un espectacle infantil a càrrec d’Els Atrapasomnis i el seu muntatge ‘Amunt, amunt, quina festa!’. Els més petits van començar a posar ambient a la Plaça que s’anava omplint de seguida. També van poder-se pintar la cara amb els motius més característics de l’Envelat, les garlandes, ja que hi havia un espai, com a novetat.

Tant al mig de la plaça, com al carrer de la Vila hi havia espai per a taules i cadires que es va fer petit. La gent podia sopar a base d’entrepà de botifarra. Aquest any el pa estava comprat a can Dolfo, Forn Sant Sebastià, Forn Montrodon i Forn Riera i les botifarres a la Carnisseria Esther, Carnisseria Codina i can Cassany.

Tot seguit, espectacle de màgia amb les actuacions de la Maga Game, Alouette i Imagianat, que durant més d’una hora van atraure l’atenció del nombrós públic que hi havia. A l’inici de la nit, es va fer una rifa de regals on es van sortejar menús per al restaurant La Roca i per al Nou Montseny, un lot d’embotits, un tall de cabells a la Barberia de la Gemma, pizzes del Ciao Ciao, samarretes Taradelleja i un ordinador portàtil.

Tot seguit, el plat fort de l’Envelat amb el concert de versions de Band-idos. Durant més de dues hores la plaça va cantar molts clàssics i temes coneguts amb la gran actuació que va oferir la banda de Torelló. El punt i final el va posar Dj Gigi Langostino amb una Plaça de les Eres que va estar plena a vessar fins a l’hora de tancar. Cal destacar que aquest any l’Envelat col·laborava amb la campanya Arnau 97, que lluita per trobar cura a la malaltia X-ALD.

Aquí podeu veure imatges de l’Envelat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments