Inici Actualitat Un total de 13 participants a la 4a baixada de carretons de...

Un total de 13 participants a la 4a baixada de carretons de Festa Major de Taradell

0
COMPARTIR

Per segon any la baixada de carretons de la Festa Major de Taradell va compotar amb 13 participnats. La prova, organitzada pel Consell de Joventut de Taradell, va celebrar aquest dimecres a la tarda la quarta edició, repetint el recorregut que s’havia estrenat el 2018.

Es va tornar a a fer al carrer Centenari dels Ocellaires fins a rodejar la Plaça dels Homenatges a la vellesa, al davant de la Residència Vilademany. Els 13 participants van fer dues baixades cronometrades i una de lliure. El premi al carretó més ràpid va ser per Warriors, seguit pel segon més ràpid, Fúria Nocturna. El premi al carretó original va ser per Campaments 2019. El premi eren 100 euros al carretó més ràpid i al carretó més original, i 50 al segon carretó més ràpid.

Podeu veure més imatges clicant a la foto inferior.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments