Inici Actualitat Més de 260 persones s’atreveixen a la renovada caminada terrorífica teatralitzada ‘Caça...

Més de 260 persones s’atreveixen a la renovada caminada terrorífica teatralitzada ‘Caça de bruixes’

0
COMPARTIR

Un total de 264 persones, amb totes les entrades exhaurides, hauran vist durant la Festa Major 2019 la caminada terrorífica teatralitzada ‘Caça de bruixes’, proposada per Canya que no és conya i la Festa d’en Toca-sons. La caminada es va fer dimecres i avui dijous es fa l’última representació a la nit des de les 9 i fins a les 12, en grups de 12 persones que inicien el recorregut cada quart d’hora.

Aquesta caminada ja es va fer l’any passat, però enguany s’ha renovat el muntatge i l’argument. El recorregut es fa pel Parc de la Font Gran on uns 25 actors i actrius, d’entre 12 i 38 anys, s’encarreguen de donar forma i misteri a la història, interactuant amb el públic i, sobretot, posant-los la por al cos. La història se situa al segle XVII i giran entorn la condemna per bruixeria d’una noia.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments