Inici Actualitat Dilluns es presenta el llibre ‘Costa i Font. De cultura industrial a...

Dilluns es presenta el llibre ‘Costa i Font. De cultura industrial a fàbriques de cultura’

0
COMPARTIR

Aquest dilluns 26 d’agost la Biblioteca Antoni Pladevall i Font acollirà la presentació del llibre ‘Costa i Font. De cultura industrial a fàbriques de cultura‘. Serà a les 5 de la tarda en un acte que comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, l’exdiputat-President de l’Àrea de Cooperació Local de la Diputació de Barcelona, Jordi Làboria, l’exalcalde, Josep Munmany, la directora de la Biblioteca, Eva Leucó, i l’autora del llibre, Laia Miralpeix.

El llibre ha estat editat amb motiu dels 20 anys del Centre Cultural Costa i Font i és el primer volum de la col·lecció El Dipòsit que neix amb la voluntat de difondre els treballs que es puguin realitzar des de la Biblioteca de Taradell, el Grup de Recerca Local i l’Arxiu Fotogràfic.

Costa i Font. De Cultura industrial a fàbriques de Cultura‘ recull el testimoni de la transformacióvde les dues fàbriques que portaven el seu nom i que en el seu moment van ser un important motor industrial de Taradell i Barcelona respectivament s’hagin convertit en motors associatius i culturals.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments