Inici Actualitat El CP Taradell debuta divendres a la 15a edició de la lliga...

El CP Taradell debuta divendres a la 15a edició de la lliga catalana

0
COMPARTIR

El CP Taradell participarà a la 15a edició de la Lliga Catalana, organitzada conjuntament per l’Associació de Clubs d’Hoquei Patins (ACHP) i la Federació Catalana de Patinatge (FCP). Aquesta competició començarà aquest divendres 23 d’agost i comptarà amb els 13 equips catalans de l’OK Lliga espanyola, distribuïts en una fase inicial en 4 grups formats per 3 o 4 equips cadascun, en format de lliga regular de tres jornades a una sola volta.

El CP Taradell jugarà en el grup D, juntament amb l’Igualada, el Lleida i el Palafrugell. A la jornada 1, aquest divendres, s’enfrontarà a l’Igualada. Ho farà a la pista del CP Vic, ja que el pavelló taradellenc estarà ocupat per festa major; a la jornada 2, el dimarts 27, s’enfrontaran amb el Lleida a domicili, i a la 3, el divendres 30, també jugaran fora de casa i en aquest cas, contra el Palafrugell. La setmana següent es jugaran els quarts i les semifinals i la final, el cap de setmana del 8 i 9 de setembre.

La resta d’equips i grups són: Barça, Girona i Calafell, en el grup A; Reus, Voltregà i Vic en el B, i Noia, Caldes i Lloret, en el C.

Pel que fa a la resta d’amistosos, el 5 de setembre jugaran contra el CP Manlleu mentre que el 14 setembre es farà la presentació del primer equip del CP Taradell en un amistós contra el CP Vic.

COMPARTIR

Deixa un comentari

avatar
  Subscriu-te  
Notifica