Inici Actualitat El CP Taradell debuta divendres a la 15a edició de la lliga...

El CP Taradell debuta divendres a la 15a edició de la lliga catalana

0
COMPARTIR

El CP Taradell participarà a la 15a edició de la Lliga Catalana, organitzada conjuntament per l’Associació de Clubs d’Hoquei Patins (ACHP) i la Federació Catalana de Patinatge (FCP). Aquesta competició començarà aquest divendres 23 d’agost i comptarà amb els 13 equips catalans de l’OK Lliga espanyola, distribuïts en una fase inicial en 4 grups formats per 3 o 4 equips cadascun, en format de lliga regular de tres jornades a una sola volta.

El CP Taradell jugarà en el grup D, juntament amb l’Igualada, el Lleida i el Palafrugell. A la jornada 1, aquest divendres, s’enfrontarà a l’Igualada. Ho farà a la pista del CP Vic, ja que el pavelló taradellenc estarà ocupat per festa major; a la jornada 2, el dimarts 27, s’enfrontaran amb el Lleida a domicili, i a la 3, el divendres 30, també jugaran fora de casa i en aquest cas, contra el Palafrugell. La setmana següent es jugaran els quarts i les semifinals i la final, el cap de setmana del 8 i 9 de setembre.

La resta d’equips i grups són: Barça, Girona i Calafell, en el grup A; Reus, Voltregà i Vic en el B, i Noia, Caldes i Lloret, en el C.

Pel que fa a la resta d’amistosos, el 5 de setembre jugaran contra el CP Manlleu mentre que el 14 setembre es farà la presentació del primer equip del CP Taradell en un amistós contra el CP Vic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments