Inici Actualitat Sardanes vermut, teatre i caminada com a primers actes de la Festa...

Sardanes vermut, teatre i caminada com a primers actes de la Festa Major de Taradell 2019

0
COMPARTIR

Amb l’estrena de l’obra humorística ‘Un senyor damunt d’un ruc’ de Gottic Teare el dissabte i diumenge, aquest cap de setmana ja es van fer els primers actes de Festa Major per part d’entitats taradellenques. El Centre Excursionista va fer diumenge al matí la tradicional caminada de Festa Major, on hi van prendre part 200 persones.

Els participants van poder seguir dos recorreguts: un de 10 quilòmetres i un de 15. Els dos tenien un punt d’esmorzar al Vilar i un vermut a l’arribada a la Plaça de les Eres. Els participants van rebre de record una bossa isotèrmica plegable.

Mentrestant al migdia, l’Agrupació Sardanista Taradell va fer el tradicional sardanes vermut. Va ser aprofitant l’ombra del parc de la Font Gran, on la Cobla Genisenca va interpretar diverses sardanes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments