Inici Actualitat La Festa d’en Toca-sons convoca per setè any consecutiu el Concurs fotogràfic...

La Festa d’en Toca-sons convoca per setè any consecutiu el Concurs fotogràfic Memorial Lluís Tuneu

0
COMPARTIR
Guanyadors de l'edició 2018

La Festa d’en Toca-sons convoca el 7è concurs fotogràfic Memorial Lluís Tuneu i el concurs fotogràfic d’instagram, en col·laboració amb InstaOsona.

En el Memorial Lluís Tuneu es premiaran fins a tres fotografies i una quarta que servirà per ser la portada de la revista de l’any que ve. Les fotografies poden ser fetes en qualsevol dels actes de la Festa d’en Toca-sons: la caminada teatralitzada dels 21 i 22 d’agost, el pregó d’en Toca-sons del 24 d’agost i la Festa del 25 d’agost. Les fotografies es poden fer arribar amb bona resolució fins el 26 de setembre a través del mail concurstocasons@gmail.com, indicant les dades de l’autor (nom, cognoms, telèfon, edat i població) i el títol de la fotografia.

D’altra banda, InstaOsona també convoca el concurs d’instagram, que premiarà les dues millors fotos que es pengin a la xarxa social entre el 21 i 27 d’agost. Les bases de participació són que les fotos han d’estar acompanyades del hashtag #tocasons19 i @instaosona, i seguir els perfils @instaosona i @festatocasons a Instagram. El concurs no té límit de participació, no hi ha un nombre límit de fotos per publicar i les imatges poden ser de qualsevol acte vinculat a la festa.

El jurat, format per gestors d’InstaOsona i l’Associació de la Festa d’en Toca-sons, decidirà quins són els guanyadors. Es tindrà en compte que les imatges reflecteixin l’essència de la festa i la seva originalitat. Els dos guanyadors rebran un trofeu del Memorial Lluís Tuneu i la seva foto s’exposarà a Can Costa de Taradell durant la tardor. A més, el guanyador del primer premi podrà gaudir d’un sopar per a dues persones en un restaurant del poble.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments