Inici Actualitat Segon cop en un mes que roben l’estelada i la pancarta dels...

Segon cop en un mes que roben l’estelada i la pancarta dels presos polítics de la façana de l’Ajuntament de Taradell

2
COMPARTIR

Un grup d’unes deu persones, vestides de negre, han robat aquesta matinada l’estelada i la pancarta a favor de la llibertat dels presos polítics que hi havia a la façana de l’Ajuntament de Taradell. Els fets han succeït cap a un quart de sis de la matinada d’aquest diumenge.

Els individus amb l’ajuda d’un pal han aconseguit despenjar la pancarta ‘Llibertat presos polítics’ que hi havia en un dels balcons de la façana principal. Amb el mateix pal també s’han endut l’estelada que onejava al costat de la senyera i la bandera de Taradell. Per despenjar l’estelada han hagut de torçar el màstil, tal i com es veu a les imatges. Tot seguit, han plegat la pancarta i l’estelada i se l’han endut en una acció que ha durat pocs minuts.

Es tracta de la segona vegada en menys d’un mes. El passat 21 de juliol el mateix grup es va endur l’estelada i les pancartes ‘Llibertat presos polítics’ i ‘Fake democracy’. A Taradell, però, aquest robatori i assalt ja s’ha fet en tres ocasions. La primera va ser el 20 d’octubre de 2018.

Recordem que a Taradell l’estelada hi llueix després d’un acord de ple (el 6 de setembre de 2012), on per unanimitat CiU, ERC i SI van aprovar penjar-la al balcó de l’Ajuntament.

COMPARTIR

2
Deixa un comentari

avatar
2 Fils de comentarirs
0 Respostes
0 Seguidors
 
Comentari més actiu
Missatge més comentat
2 Autors
ViscaTaradellJoan Autors recents
  Subscriu-te  
més nou més antic més votat
Notifica
ViscaTaradell
Convidat

Visca la Resistència de Taradell al separatisme il·legal i colpista. Visca Taradell. Visca Catalunya. Visca Espanya!

Joan
Convidat
Joan

Pero la Policia Municipal, té l’estada i central d’emergències als baixos de l’Ajuntament, i ells no poden parar-los o avisar als Mossos?