Inici Actualitat Al setembre s’obre el període d’inscripcions dels tallers de memòria i català...

Al setembre s’obre el període d’inscripcions dels tallers de memòria i català per a la gent gran de Taradell

0
COMPARTIR

La primera setmana de setembre s’obren les inscripcions als tallers per a gent gran activa dels municipis de la Mancomunitat La Plana. A Taradell s’impartirà un taller de memòria i un altre taller de català.

Els tallers es portaran a terme a l’Associació de Jubilats i les inscripcions es podran fer el dimarts 10 de setembre de 10 a 11h del matí. Del taller de memòria es faran dos grups, un els dilluns de 10 a 12 del matí, i un altre els divendres a la mateixa hora. El cost és de 24 euros el trimestre i seran impartits per Teresa Duran. Mentre que el taller de català tindrà lloc els dimecres de 2/4 de 10 a 11 del matí i anirà a càrrec de Judit Fabregó. El cost és de 18 euros el trimestre.

En aquest cas l’Ajuntament de Taradell subvenciona gran part del cost d’aquests tallers amb l’objectiu d’oferir a la població major de 60 anys propostes que promoguin l’envelliment saludable, la millora de la qualitat de vida de les persones grans, tot creant espais de participació i autonomia que potencien els cercles relacionals.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments