Inici Actualitat Localitzen un cadàver que podria ser el taradellenc desaparegut fa un any...

Localitzen un cadàver que podria ser el taradellenc desaparegut fa un any i mig

0
COMPARTIR

Els Mossos d’Esquadra estan investigant si la troballa d’un cadàver aquest dissabte al matí correspon al taradellenc, Antoni Estrada, de 79 anys, que va desaparèixer a finals de desembre de 2017. Segons els Mossos d’Esquadra, la troballa la van fer uns masovers de la zona cap a 2/4 de 10 del matí. La zona, segons els Mossos, és a la carretera B-520 (la que va cap a Viladrau) a l’alçada de la cruïlla de la Font, que seria un lloc proper al Vilar, entre el terme municipal de Taradell i de Viladrau.

Segons fonts dels Mossos, els masovers van trobar ossos humans al mig del bosc. A la zona també es va trobar documentació, que corresponia al taradellenc Antoni Estrada. Concretament, es va localitzar una targeta de crèdit amb el seu nom i cognoms. Això no vol dir que estigui confirmat que el cadàver sigui del taradellenc, ja que els Mossos estan investigant les causes i la identitat. En aquests casos, trigaran unes setmanes ja que la divisió científica dels Mossos analitzarà les restes per treure mostres d’ADN i certificar la data de la mort. De moment, però, sabem que els Mossos ja van posar-se en contacte aquest dissabte amb els familiars d’Antoni Estrada.

Pel que fa a les causes, també s’estan investigant, però els Mossos apunten que no va ser una mort violenta i es tractaria d’un suïcidi. Al lloc dels fets s’hi van traslladar efectius de la Guàrdia Municipal de Viladrau i Taradell i també dels Mossos d’Esquadra.

Recordem que Antoni Estrada va desaparèixer el 30 de desembre de 2017 després que els familiars s’adonessin pocs dies després que no hi havia senyals de la seva presència al seu domicili. Es va activar un operatiu de recerca per les zones boscoses on solia anar, però es va suspendre després d’uns dies en no trobar cap indici ni pista.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments