Inici Actualitat A la venda els tiquets anticipats per a la botifarrada de l’Envelat...

A la venda els tiquets anticipats per a la botifarrada de l’Envelat 2019

0
COMPARTIR

Des d’aquest dijous 8 d’agost i fins el 24 d’agost ja es poden adquirir tiquets anticipats per a la botifarrada de l’Envelat de la Plaça de les Eres 2019. Com és habitual en els últims anys, cada tiquet inclou l’entrepà de botifarra i una beguda. L’objectiu és evitar cues a l’hora de comprar tiquets i facilitar la gestió del lliurament dels entrepans a l’hora de sopar.

Els tiquets es poden adquirir a la Carnisseria can Muntal, Forn Riera, Rosa Moda, Carnisseria Codina, Carnisseria Mascarell, Carnisseria Ca l’Esther, Drogueria Vivet i Ferreteria Vivet. També se’n vendran de forma anticipada durant la 6a Cronodipòsit el proper 21 d’agost i el mateix 24 d’agost fins a les 7 de la tarda a la Plaça de les Eres. Els tiquets són limitats i quan s’hagin exhaurit no se’n faran més.

Com és habitual també vetllarem per les necessitats dels celíacs. Però ens aniria bé que ens ho féssiu saber a info@taradell.com, per tenir una previsió i comprar pa per a celíacs.

Els tiquets porten tira de rifa gratis

Com sempre el número de tiquets és limitat i inclouen l’entrepà de botifarra i una beguda (aigua, refresc o cervesa), al preu de 5 euros. Amb la compra d’un tiquet anticipat, a banda de tenir un preu més econòmic, també es donarà una tira gratuïta per a la rifa i un petit obsequi. La rifa sortejarà diferents regals, gràcies a la col·laboració de diversos establiments i empreses taradellenques.

Enguany, els entrepans i la botifarra seran servits per la Carnisseria Codina, Ca l’Esther Cassany Embotits, Forn Riera, Can Dolfo, Forn Sant Sebastià i Forn Mont-rodon. La voluntat és que tot el que s’ha de comprar per l’Envelat s’adquireixi en establiments de Taradell per fer més poble.

El servei de bar i la venda d’entrepans serviran per costejar les despeses de tota la logística i les diverses actuacions. Com en les quatre edicions anteriors, un cop pagades les despeses, es farà una aportació econòmica solidària. Aquest any s’ha decidit tornar a col·laborar amb la campanya Arnau 97, que lluita per prevenir la malaltia X-ALD que ens va deixar sense els germans Arnau i Aniol.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments