Inici Actualitat Jordi Tulleuda participarà aquest cap de setmana als Jocs Mundials de la...

Jordi Tulleuda participarà aquest cap de setmana als Jocs Mundials de la Joventut 2019 de Polònia

0
COMPARTIR

El taradellenc Jordi Tulleuda participarà aquest cap de setmana en els Jocs Mundials de la Joventut a la localitat de Wadowice (Polònia). Hi pendrà part en la categoria ‘minimes’ on hi competeixen 32 joves i només 12 arribaran a la final. La competició començarà aquest divendres amb la prova per equips nacionals. El dissabte es faran les semifinals i el diumenge les finals. L’any passat Jordi Tulleuda va guanyar els Jocs Mundials en categoria aleví.

En el Mundial hi participen joves d’entre 9 i 16 anys i enguany se celebrarà la seva 20a edició. Els participants hauran de superar diferents seccions formades per roques, troncs d’arbres, canonades de formigó i trineus de ferrocarril. L’objectiu és recollir el nombre màxim de punts, en el temps permès, en els cinc trams a superar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments