Inici Actualitat Els Tonis de Taradell reben 4.000 euros de l’Obra social de La...

Els Tonis de Taradell reben 4.000 euros de l’Obra social de La Caixa per poder realitzar projectes amb vessant social

0
COMPARTIR
Foto: Miquel Vilardell

La Festa dels Tonis de Taradell ha rebut aquest dilluns al matí una aportació de 4.000 euros de l’Obra social La Caixa. Aquest ajut s’emmarca en la vessant social que realitzen els Tonis a través de l’Associació Alzinar de la Roca, que recupera, restaura i conserva el patrimoni rural.

A través de l’Alzinar de la Roca i de la Festa dels Tonis es realitzen molts activitats que contribueixen a la inclusió social. Així, des de l’Institut de Taradell, un grup de joves, van treballar la temàtica de l’exposició que girava entorn del món del cavall. A l’Alzinar s’organitzen visites d’escolars, joves i gent gran per veure diferents guarniments i carruatges amb una afluència d’unes 350 persones a l’any. Al mateix temps, es realitza un camp de treball adreçat a joves. A través de l’Ecomuseu del Blat i el camp dels Ametllers es participa en un nou model d’agricultura orgànica amb la col·laboració de cinc usuaris d’Osonament que vetllen pel procés de sembra i sega.

El lliurament de la dotació econòmica s’ha fet a l’oficina que té La Caixa a Taradell amb la presència del president dels Tonis, Josep Preseguer.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments