Inici Cartes dels lectors Gràcies, solidaris-es!

Gràcies, solidaris-es!

0
COMPARTIR

“La Caixa de Solidaritat és la millor resposta de la societat catalana que demostra unitat, resiliència i capacitat per afrontar amb èxit una situació de risc”. Marina Geli.

Per la part que em toca, comparteixo aquestes paraules i dono gràcies a tota la gent anònima que ha fet l’esforç de col·laborar i evitar que els afectats puguin recuperar els seus béns que tenien embargats pel 9-N. I gràcies a vosaltres, Taradellencs compromesos en el procés i en el dret a decidir, pels gestos tan generosos que heu mostrat tantes vegades a la família i especialment a en Francesc. Gràcies!

Però la cosa no acaba aquí. Quan toqui s’haurà de resoldre el tema de l’impost de donacions que depèn de la Generalitat… I s’ha d’aconseguir el recurs d’Estrasburg, aquests diners són nostres i només nostres, DELS CATALANS.

I molt important. No podem baixar la guàrdia. Encara hi ha moltes persones afectades per la mateixa causa.

Ens en sortirem!

Marta Molist, agost de 2019

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments