Inici Cartes dels lectors Gràcies, solidaris-es!

Gràcies, solidaris-es!

0
COMPARTIR

“La Caixa de Solidaritat és la millor resposta de la societat catalana que demostra unitat, resiliència i capacitat per afrontar amb èxit una situació de risc”. Marina Geli.

Per la part que em toca, comparteixo aquestes paraules i dono gràcies a tota la gent anònima que ha fet l’esforç de col·laborar i evitar que els afectats puguin recuperar els seus béns que tenien embargats pel 9-N. I gràcies a vosaltres, Taradellencs compromesos en el procés i en el dret a decidir, pels gestos tan generosos que heu mostrat tantes vegades a la família i especialment a en Francesc. Gràcies!

Però la cosa no acaba aquí. Quan toqui s’haurà de resoldre el tema de l’impost de donacions que depèn de la Generalitat… I s’ha d’aconseguir el recurs d’Estrasburg, aquests diners són nostres i només nostres, DELS CATALANS.

I molt important. No podem baixar la guàrdia. Encara hi ha moltes persones afectades per la mateixa causa.

Ens en sortirem!

Marta Molist, agost de 2019

COMPARTIR

Deixa un comentari

avatar
  Subscriu-te  
Notifica