Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell endarrereix l’enderrocament de Can Serdà que obrirà un nou...

L’Ajuntament de Taradell endarrereix l’enderrocament de Can Serdà que obrirà un nou vial cap a la futura ronda Montserrat

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell haurà d’endarrerir les obres, previstes inicialment pel 5 d’agost, per enderrocar la casa coneguda com Can Serdà, situada al Carrer Sant Sebastià, a davant de la Plaça de les Eres. El motiu és l’existència de 13 nius d’orenetes a la façana de l’edifici. L’objectiu d’iniciar les obres durant l’estiu era per minimitzar molèsties als veïns de la zona, aprofitant una època de l’any amb menys activitat en el nucli urbà.

Actualment, les normes de protecció d’aquesta au no permeten que es puguin eliminar els nius durant l’estiu, ja que és la seva època de cria. Així doncs, tot sembla indicar que les obres agafarien forma a la tardor. Cal recordar que l’enderrocament de Can Serdà ha de servir per obrir un nou vial que connectarà la Plaça de les Eres amb la futura ronda de Montserrat, una obra aprovada per l’anterior equip de govern i que servirà per vehicular el trànsit per fora del nucli urbà. Aquest nou vial, a més, servirà per treure el trànsit del centre del poble i, sobretot, del carrer Sant Sebastià que l’utilitza per sortir pel poble cap a la rotonda de la T.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments