Inici Actualitat La UD Taradell anuncia més fitxatges per al primer equip

La UD Taradell anuncia més fitxatges per al primer equip

0
COMPARTIR

Fins a cinc noves incorporacions s’han confirmat aquests dies per al primer equip de la UD Taradell, de cara al proper curs a Tercera Catalana. Segons la web de la UD Taradell, es tracta d’Israel Fernando Villacís i José Oyola, a més del retorn de tres coneguts: Nadir, Honda i el jove taradellenc Josep Bou. Se sumen al fitxatge del porter taradellenc Genís Donadeu.

Isra arriba després d’un any sense competir i és un migcampista de treball. Anteriorment, havia jugat amb el Torelló i el Roda de Ter i arriba per reforçar el mig del camp, sobretot, en la part més de recuperació i entrega. Pel que fa a en José Oyola, arriba procedent del Riudeperes, on jugava perquè no podia entrenar amb freqüència. Anteriorment, havia militat al Vic Riuprimer. És un mitja punta, tot i que també amb posicions de davanter.

La resta són més coneguts. Nadir Karroch torna després de dues temporades i és un defensa de banda. I Honda Bioh, que fa dues temporades ja va jugar al club, però per problemes de feina va haver de deixar l’equip. Honda és un jugador amb molta força i físic, que pot jugar en defensa, però també en posicions més avançades.

També cal destacar que arriba a l’equip un altre taradellenc: Josep Bou. Militava al Vic Riuprimer juvenil de categoria Preferent i és un davanter. En Josep farà la pretemporada amb el Tercera Catalana i podria combinar aquest equip amb el Quarta Catalana.

Partits amistosos

La pretemporada començarà el proper 19 d’agost i el Tercera Caetalana disputarà tres amistosos. El primer es disputarà el 21 d’agost a les 20:30h al municipal de la Roureda davant de l’Abadessenc de Segona Catalana. El segon serà el partit de Festa Major el dissabte 24 d’agost a les 17h davant del Torelló de Segona Catalana. I el tercer i últim el dissabte 31 d’agost a les 17h davant La Garriga B, a camp contrari.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments