Inici Actualitat El regidor Joan Canó formarà part de la Junta de Govern de...

El regidor Joan Canó formarà part de la Junta de Govern de la Mancomunitat La Plana

0
COMPARTIR

El regidor d’Urbanisme, Sostenibilitat i Mobilitat de l’Ajuntament de Taradell, Joan Canó, es convertirà en el representant de Taradell a la Junta de Govern de la Mancomunitat La Plana, després de la celebració del ple de constitució dels òrgans de govern de la Mancomunitat. L’acte es va dur a terme el passat divendres, a la sala de plens de l’ens a Malla.

En el ple es van reunir els representants polítics dels dotze municipis que la conformen: Aiguafreda, Balenyà, El Brull, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva i EMD Sant Miquel de Balenyà, Taradell, Tona i Viladrau.

A més, es va escollir el nou president, Ferran Teixidó, alcalde del Brull. Teixidó va obtenir 21 vots a favor, 2 abstencions i 1 absència, per part dels 24 vocals (2 representants per municipi mancomunat), que formen part de l’Assemblea General. També es va designar el vicepresident, Xavier Rierola, que alternarà el càrrec, passats els dos primers anys, amb Xavier Rovira.

La Junta de Govern de la Mancomunitat La Plana estarà formada per Dolors Riesco, de l’ajuntament de Malla; Xavier Sabata, de l’ajuntament de Muntanyola; Joan Canó, de l’ajuntament de Taradell, i Marta Muntadas, de l’ajuntament de Tona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments