Inici Actualitat Cinefòrum a Taradell aquest dijous centrat en l’ANC

Cinefòrum a Taradell aquest dijous centrat en l’ANC

0
COMPARTIR

Aquest dijous 1 de juliol tindrà lloc a la Sala Lluïsos de Taradell un cinefòrum organitzat per l’ANC Taradell. En aquest acte es projectaran els documentals ‘Les nostres accions, el nostre poder: del pacifisme a la lluita No Violenta’ i ‘L’ANC, une assemblée citoyenne catalana’. El cinefòrum començarà a les 9 del vespre.

D’altra banda, l’ANC Taradell ja ha posat a la venda tiquets de bus per assistir a la manifestació de l’11 de setembre a Barcelona. Cada dissabte de 10 a 1 del migdia a la parada del passeig Domènec Sert i a Can Vilaró (en horari de botiga) es poden comprar, juntament amb les samarretes oficials de la Diada 2019.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments