Inici Actualitat El Torneig de Futbol 5 ja té els guanyadors de la 35a...

El Torneig de Futbol 5 ja té els guanyadors de la 35a edició

0
COMPARTIR

Aquest diumenge es van disputar les finals del torneig de futbol 5 de Taradell, previstes inicialment pel dissabte però que a causa de la pluja es van ajornar pel dia següent. Els guanyadors de les categories Or i Plata van ser els següents:

En Prebenjamí Or, Fúries Team va derrotar els Tònics 2.0 per 6 gols a 1. En Benjamí Or, els Tarinmo by Rocada van obtenir la victòria davant els Procàmers per un ajustat 0 a 1. En Aleví Or, KPS Sport es va proclamat campió després de vèncer al Tenas Team per 3 a 7. En Infantil Or, La Canalla del Capellà va patir però va guanyar als Vickings per 2 gols a 1. En Cadet Or, el Seva City va superar a la tanda de penals (3-2) als Alumninis Jurado, després d’acabar empatats a 4.

Pel què fa a la categoria Plata, en Prebenjamí, els Bojos pel Futbol van imposar-se als Futbolíssims per 1 gol a 4. En Benjamí, els Tona Minions FF van derrotar per 4 a 0 als Jefecitos Rafart. En Aleví, Cabres Boges van aconseguir emportar-se la final vencent per 4 gols a 0 contra els Just Fun. En Infantil, els Friend Tam 3.0 es van proclamar campions guanyant als Xanclitas FC per 2 a 0. I per últim, en Cadet, els Fifa Legends van derrotar a penals (6-5) als San-hi City. El partit havia acabat en empat a 4.

A banda de les finals, també es van disputar els partits per determinar els tercers i quarts classificats. Tot seguit, es va dur a terme la protocol·lària entrega de premis. La competició va acabar amb el llançament de focs artificials.

Amb la mirada posada a l’edició de l’any 2020, a través del compte oficial d’Instagram, els organitzadors van informar d’una novetat vinculada a l’entrega de premis: suprimir els premis individuals en competicions infantils o abolir la recollida dels premis dels seus jugadors, tal i com ja han fet diferents tornejos.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments