Inici Actualitat El radar pedagògic mòbil es trasllada a la Ronda dels Vilademany

El radar pedagògic mòbil es trasllada a la Ronda dels Vilademany

0
COMPARTIR

El radar pedagògic mòbil que hi havia al carrer de la Vila s’ha col·locat a la Ronda dels Vilademany des de fa uns dies. Concretament, està a la meitat del vial per controlar la velocitat dels vehicles que baixen en direcció a la rotonda de l’Atlàntdia.

L’objectiu és conscienciar els conductors perquè no corrin per sobre del límit permès en aquest tram. El radar marca la velocitat del cotxe que transita i si està per sota de l’adequada es marca en color verd i amb una cara somrient. Sinó, la velocitat es visualitza en vermell i amb una cara trista.

Aquest radar es va adquirir amb els quatre radars que des de l’any 2017 estan instal·lats a la ronda de Ponent a l’alçada del pas de vianants que travessa el vial per agafar el camí de Marenga i a la carretera de Vic a Taradell, un al barri de la Madriguera venint de Vic i l’altre just a la recta de la gasolinera sortint de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments