Inici Actualitat La UD Taradell anuncia el primer fitxatge, el porter taradellenc Genís Donadeu

La UD Taradell anuncia el primer fitxatge, el porter taradellenc Genís Donadeu

0
COMPARTIR

L’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell ha anunciat el primer fitxatge. Es tracta d’un taradellenc, el jove porter Genís Donadeu, que arriba després d’uns anys al Tona. Donadeu formava part de l’equip de Primera Catalana del conjunt tonenc i és un porter de moltes garanties i amb experiència.

Juntament amb Nil Murfulleda seran els dos porters encarregats d’evitar que el Taradell rebi gols. De moment, aquest és el primer fitxatge que s’ha anunciat, tot i que el club ja té la confirmació de tres o quatre jugadors que s’incorporaran a la disciplina de l’equip i s’anunciaran en els propers dies. La UD Taradell també ha anunciat que Gerard Pallarès i Jordi Peipoch continuaran dirigint l’equip, on podria donar un cop de mà Joan Canó.

Precisament, el davanter és una de les baixes que tindrà l’equip, tot i que no deixarà el club, ja que té previst competir amb el 4a Catalana. Les altres baixes confirmades són Tala, Oller, Albert Muntal, Campayo i Martí Pedrón.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments