Inici Actualitat El CP Taradell debutarà a l’OK Lliga contra el CH Caldes Recam...

El CP Taradell debutarà a l’OK Lliga contra el CH Caldes Recam Làser

0
COMPARTIR

El CP Taradell ja coneix el calendari del seu primer any a l’OK Lliga. Els taradellencs iniciaran la temporada a casa contra el CH Caldes Recam Làser, el 21 de setembre. Però, un dels grans atractius de la temporada serà el doble enfrontament contra el FC Barcelona. El primer duel tindrà lloc a la tercera jornada a la pista del Pujoló, a Taradell, el 5 d’octubre. El partit al Palau blaugrana serà a la jornada 16, l’11 de gener.

Pel que fa als derbis contra el CP Vic i el CP Voltregà, han quedat repartits de la següent manera: El CP Taradell jugarà contra el Vic a la jornada 9 (16 novembre) i 22 (22 febrer), i pel que fa als duels contra el Voltregà, seran a la jornada 13 (14 desembre) i 26 (4 abril), per tancar la lliga. Si voleu conèixer tot el calendari visiteu el següent enllaç.

Recordem que el CP Taradell afronta la màxima competició d’hoquei patins amb la mateixa plantilla que la temporada anterior i la única incorporació de David Martínez, procedent del  PHC Sant Cugat. Ferran Moreno seguirà sent l’entrenador.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments