Inici Actualitat La UD Taradell debutarà a la lliga de Tercera Catalana 2019-2020 a...

La UD Taradell debutarà a la lliga de Tercera Catalana 2019-2020 a casa contra el Manlleu B

0
COMPARTIR

L’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell encetarà la lliga 2019-2020 com a local, rebent la visita del Manlleu B. El debut tindrà lloc el 7 de setembre.

Un altre any l’equip taradellenc estarà integrat en el grup 5 de Tercera Catalana juntament amb els següents equips: OAR Vic, Tona B, Gurb, Llorençà, Olímpic La Garriga, Centelles, Borgonyà, Roda, Pradenc, Santa Eugènia, Voltregà, Ametlla del Vallès, Seva, Folgueroles, Manlleu B, Castellterçol i Sant Feliu de Codines.

Després del debut a la lliga, els taradellencs jugaran dos partits seguits com a visitants, davant del Sant Feliu de Codines i el Castellterçol. La lliga es tancarà el 30 de maig i el Taradell ho farà rebent a la Roureda al Folgueroles.

Altes i baixes

Pel que fa al capítol de baixes, hi ha confirmades les de Tala, Oriol Oller, el porter Miguel Campayo, Ignasi Casacuberta, Albert Muntal i Joan Canó. Possiblement també Martí Pedrón. En el capítol d’altes, aquesta setmana es començaran a anunciar. Ja hi ha cinc nous fitxatges tancats (un porter, dos defenses, un migcampista i un davanter) i la plantilla continua oberta a incorporacions. Gerard Pallarès i Jordi Peipoch seguiran dirigint l’equip.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments