Inici Actualitat La Cronodipòsit de Taradell tindrà 6a edició i es farà el dimarts...

La Cronodipòsit de Taradell tindrà 6a edició i es farà el dimarts 20 d’agost

0
COMPARTIR

Continuem amb ganes de pujar al capdamunt del dipòsit de can Costa i Font. Per això, el dimarts 20 d’agost, en el marc de la Festa Major d’estiu, organitzarem la 6a edició de la popular Cronodipòsit. Com sempre començarà a 2/4 de 7 de la tarda a la zona dels jardins. Les inscripcions (places limitades i per a majors de 16 anys) seran gratuïtes, com sempre, i es podran fer a partir d’una hora abans de l’inici.

L’objeciu de la prova és veure quin és el participant més ràpid en completar un petit circuit pels jardins del Centre cultural Costa i Font i pujar els 108 graons que hi ha fins al capdamunt del dipòsit d’aigua. Després de cinc edicions el rècord de la prova és de 37,631 segons en la categoria masculina i 44,835 segons en la femenina. Els taradellencs Oriol Sans i Montse Martínez van guanyar l’última edició que va comptar amb 29 participants.

Es donaran premis als tres primers classificats tant en categoria masculina com femenina, i hi haurà algun sorteig per als participants.

Un any més, concurs d’instagram per al públic

El públic i tots els participants també podran aconseguir un premi. Es farà una nova edició del concurs d’Instagram on es premiarà la millor foto de la cursa. El guanyador s’endurà un menú degustació per a dues persones al restaurant Nonna Jovita de Taradell. L’únic requisit és tenir compte d’instagram, seguir el perfil @taradellpuntcom (a instagram hi ha les bases) i fer servir l’etiqueta #6acronodiposit.

La Cronodipòsit està organitzada per la web Taradell.com. Compta amb Mas Gasala, Centre Mèdic Estètic Lourdes i CosFisicwell com a patrocinadors, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell, Centre Excursionista Taradell, Club Parc d’Esports, Esports Autonell, Masia Vila-rasa i el Xocolater de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments