Inici Actualitat 24 joves s’allotgen a l’INS Taradell per participar en un camp de...

24 joves s’allotgen a l’INS Taradell per participar en un camp de treball vinculat a l’Alzinar de la Roca

0
COMPARTIR

Un any més, la Direcció General de Joventut organitza camps de treball dirigits als joves (14-29 anys). Els camps de treball són estades d’estiu en què es combinen activitats de lleure i lúdiques amb el desenvolupament d’activitats de servei a la comunitat, amb l’ajuda a persones, tasques de protecció del medi natural i del patrimoni cultural.

Un d’aquests camps és el que té lloc des d’aquest dissabte a Taradell, amb el nom de “El món rural: Patrimoni, costums i tradicions”, on hi participen un total de 24 joves. El camp de treball té una durada de 15 dies en què els participants s’allotjaran a l’INS de Taradell i participara en diferents activitats. La iniciativa consisteix amb la feina de restaurar carros a l’Alzinar de la Roca i la restauració dels guarniments de l’Ecomuseu del Blat. A més, aquest diumenge han participat a la festa del batre, en la recerca i la pràctica del procés del batre a pota, que s’ha fet al camp Els Ametllers del Colomer.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments