Inici Actualitat Finalitza el curs de català a Taradell amb la participació de 35...

Finalitza el curs de català a Taradell amb la participació de 35 persones nouvingudes

0
COMPARTIR

L’Espai Solidari ha acollit aquest curs els dos cursets de català per a persones nouvingudes que, organitzats per la Mancomunitat La Plana, han tingut lloc a Taradell. En total hi han passat 35 persones nouvingudes des del mes d’octubre fins al mes de juny. Es tracta d’un curs per a persones no alfabetitzades als seus països d’origen que s’ha fet els dilluns i dimecres a la tarda i els dijous al matí. I també se n’ha fet un de nivell inicial i bàsic adreçat a persones alfabetitzades amb o sense coneixement del català, impartit els dijous i divendes a la tarda.

S’enmarcaven en el programa ‘Lletres per tothom’ de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania i finançats pel Fons Social Europeu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments