Inici Actualitat Aniol Florensa presenta a Taradell el seu últim llibre ‘L’últim esmolet’

Aniol Florensa presenta a Taradell el seu últim llibre ‘L’últim esmolet’

0
COMPARTIR

El taradellenc Aniol Florensa va presentar aquest divendres al vespre a la Barberia de la Gemma el seu últim llibre ‘L’últim esmolet‘. El guionista taradellenc, conegut per formar part de l’equip del ‘Frincandó matiner‘, va escollir un entorn diferent per fer la presentació, acompanyat del periodista de Rac1 Marc Güell i d’una quarantena de persones.

L’últim esmolet‘ és el seu segon llibre després del debut que va suposar ‘Kentucky‘ el 2017. En aquest cas, després del debut amb una novel·la d’humor, se centra en en una novel·la de suspens, terror i secrets.

La novel·la, editada per Editorial Gregal, explica en 266 pàgines la història d’en Josep, l’últim d’una nissaga d’esmolets que des del segle XII s’han passat la tradició de pares a fills. Amb 70 anys i sense descendència masculina es dedica a caçar criatures fantàstiques catalanes i haurà de tornar de la seva jubilació per defensar la seva família i intentar protegir els seus secrets. Tal com Aniol Florensa va definir en la presentació, es tracta d’una novel·la “més madura i adulta”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments