Inici Actualitat Un títol i dos segons llocs, el balanç taradellenc a la Copa...

Un títol i dos segons llocs, el balanç taradellenc a la Copa Osona 2019 de trial

0
COMPARTIR
Foto: @CopaOsona

Vic va acollir aquest dissabte la quarta i última prova de la 20a Copa Osona de trial amb bicicleta en el Trofeu internacional Ciutat de Vic. Diversos taradellencs van pujar al podi a la prova i han acabat la Copa Osona amb un balanç d’un títol i dos segons llocs.

El taradellenc Ferran Serra ha estat el guanyador en la categoria aleví. En va tenir prou sent segon a Vic per adjudicar-se el títol. En aquesta mateixa categoria, Guillem Tulleuda ha acabat en quarta posició i Isaac Pujol, onzè.

En la categoria elit masculí Jordi Araque ha acabat la Copa Osona en segona posició. S’ha quedat molt a prop del guanyador Domènec Lladó, tot i retallar-li punts en aquesta última prova. En aquesta mateixa categoria Guillem Oliver ha acabat tretzè.

En la categoria R2 també segon lloc per a Jordi Tulleuda, tot i que a Vic va guanyar la prova per davant de Víctor Zamora que ha estat el guanyador absolut.

La prova va tenir com a novetat que es va aplicar el reglament de la Copa del Món, pel qual la puntuació era acumulativa en les cinc zones. Hi van prendre part més de 200 participants.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments