Inici Actualitat Quasi un miler de taradellencs han passat per la piscina del Parc...

Quasi un miler de taradellencs han passat per la piscina del Parc d’Esports durant el cap de setmana de forta calor

0
COMPARTIR

Un total de 963 persones van fer ús de la piscina del Club Parc d’Esports aquest dissabte i diumenge quan es va decretar entrada gratuïta per fer més suportable la forta onada de calor. Segons el Club Parc d’Esports, aquesta xifra suposa el triple d’usuaris respecte a un cap de setmana habitual d’estiu.

La decisió es va prendre després d’acordar-se entre l’Ajuntament de Taradell i el Club per la forta calor (recordem que divendres a Taradell es van superar tots els registres de temperatura màxima absoluta). En una carta adreçada als socis, la junta directiva del Club Parc d’Esports reconeix que es van haver d’improvisar algunes mesures per reforçar la seguretat, el control d’accés i els serveis de neteja i manteniment de les instal·lacions. I que els usuaris habituals van ser els principals afectats per la mesura solidària i expliquen que l’experiència servirà per aprendre de les disfuncions si en un futur es torna a donar una iniciativa semblant. En alguns moments hi va haver llargues cues per accedir i també es va haver de dosificar l’accés en certs moments perquè els usuaris excedien l’aforament permès.

Per això la junta directiva del Club agraeix la paciència, solidaritat i col·laboració dels socis durant el cap de setmana excepcional i els ha obsequiat amb dues invitacions gratuïtes extres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments