Inici Actualitat El Ball del Ciri de Taradell surt per segon cop del poble...

El Ball del Ciri de Taradell surt per segon cop del poble per ballar a la Festa Major de Sant Cugat

0
COMPARTIR

Per segon cop, el Ball del Ciri de Taradell es va interpretar fora del nostre municipi. Va ser aquest divendres en el marc de la Festa major de Sant Cugat del Vallès, on els pabordes taradellencs, aguantant la forta calor, van interpretar aquesta dansa tradicional taradellenca.

A la 9a edició de la Trobada de Balls i Entremesos d’arreu de Catalunya es va convidar a l’Esbart Sant Genís de Taradell perquè interpretés l’històric Ball del Ciri. Els pabordes que aquest any van ballar-lo durant la Festa Major d’hivern van ser els encarregats de mostrar aquesta dansa popular als veïns de Sant Cugat.

Aquesta és la segona vegada que s’interpreta el Ball del Ciri fora de Taradell. El 2012 el cos de dansa de l’Esbart Sant Genís va ballar-lo a Barcelona amb motiu de les Festes de la Mercè.

La ballada es va fer a la Plaça d’Octavià a les 7 de la tarda, després d’una cercavila que havia sortit de la Plaça dels Quatre Cantons. També hi van participar la Mulassa i l’Isard de Llinars del Vallès i el Ball de Panderos del Vendrell amb l’acompanyament dels Ginjolers, Els Octavians, L’Home del Sac i els flabiolaires del Ball d’Espases de Salou.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments