Inici Actualitat David Martínez fitxa pel CP Taradell per afrontar l’OK Lliga

David Martínez fitxa pel CP Taradell per afrontar l’OK Lliga

0
COMPARTIR

El CP Taradell ha anunciat a través de les xarxes socials el fitxatge de David Martínez, per reforçar l’equip per a la pròxima temporada a l’OK Lliga. La presentació es va dur a terme de la mà de la presidenta del club, Antònia Domínguez, i de l’entrenador, Ferran Moreno.

Martínez, de 25 anys, arriba procedent del PHC Sant Cugat on ha disputat les últimes tres temporades a l’OK Lliga Plata i a l’OK Lliga. El nou integrant ja havia jugat a Taradell fa uns anys. Martínez es va formar en les categories formatives del Sant Cugat del 1998 fins al 2007. A banda, el jugador ha jugat a les files del F.C. Barcelona durant 7 anys, per acabar fent el seu gran salt a la màxima competició estatal al Vendrell.

La incorporació arriba amb l’objectiu de millorar la plantilla actual i competir al màxim nivell a l’OK Lliga. Martínez ha d’aportar velocitat, agilitat i xut, la seva gran virtut. En principi, no es preveu cap més fitxatge a la plantilla, ja que tots els integrants que van assolir l’ascens, continuen.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments