Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell i el Club Parc d’Esports acorden obrir gratis la...

L’Ajuntament de Taradell i el Club Parc d’Esports acorden obrir gratis la piscina aquest cap de setmana a causa de la calor

1
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell i el Club Parc d’Esports han acordat aquest divendres al matí obrir gratuïtament la piscina durant aquest cap de setmana a causa de l’onada de calor. Així ho ha fet saber el consistori a través d’un ban de l’alcaldessa.

Així, els veïns i veïnes de Taradell podran accedir gratuïtament a la piscina del Parc d’Esports els dies 29 i 30 de juny de les 11 del matí fins a les 8 del vespre. L’aforament, però, delimitirà l’accés, ja que no pot superar el màxim legal permès.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest
1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Xevi

Al que no li ha agradat gaire la decisió és al pobre socorrista de la piscina, quin estrès pobre sagal 😀