Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell i el Club Parc d’Esports acorden obrir gratis la...

L’Ajuntament de Taradell i el Club Parc d’Esports acorden obrir gratis la piscina aquest cap de setmana a causa de la calor

1
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell i el Club Parc d’Esports han acordat aquest divendres al matí obrir gratuïtament la piscina durant aquest cap de setmana a causa de l’onada de calor. Així ho ha fet saber el consistori a través d’un ban de l’alcaldessa.

Així, els veïns i veïnes de Taradell podran accedir gratuïtament a la piscina del Parc d’Esports els dies 29 i 30 de juny de les 11 del matí fins a les 8 del vespre. L’aforament, però, delimitirà l’accés, ja que no pot superar el màxim legal permès.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Xevi
Xevi
29 juny 2019 23:15

Al que no li ha agradat gaire la decisió és al pobre socorrista de la piscina, quin estrès pobre sagal 😀