Inici Actualitat Els Bombers han d’apagar un petit foc a Taradell provocat pel llançament...

Els Bombers han d’apagar un petit foc a Taradell provocat pel llançament de petards

0
COMPARTIR

El llançament de petards, segons un veí, hauria estat la causa del petit foc que s’ha produït a Taradell aquest dilluns a la tarda, diada de Sant Joan. S’ha ocasionat en un camp de blat just al darrere del Col·legi Sant Genís i Sant Agnès, tocant a la fàbrica del Tint.

Segons els Bombers de la Generalitat, l’avís s’ha rebut a un quart de cinc de la tarda i s’hi han desplaçat dues dotacions, que han apagat ràpdiament el foc. L’incendi no ha passat de ser un petit ensurt, tal i com es pot veure a la imatge amb el tros cremat. Segons el veí que ens ha informat, a la zona hi havia sis nois tirant petards.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments