Inici Actualitat Taradell rep un any més la flama del Canigó

Taradell rep un any més la flama del Canigó

0
COMPARTIR

Els taradellencs i taradellenques van rebre diumenge a les 8 del vespre als Jardins de Can Costa i Font la flama del Canigó, per donar el tret de sortida a la celebració de la nit de Sant Joan. L’acte es va desenvolupar amb total normalitat amb la presència d’un grup de voluntaris que van fer arribar la flama al peu del dipòsit de Can Costa, amb l’encesa posterior d’una gran foguera i la lectura d’un manifest.

En el discurs es va recordar que és una celebració on s’ha de reconèixer Catalunya com a nació i el seu poble sobirà. Enguany s’ha recordat l’anomalia que viu, 84 anys després, Catalunya amb presos i exiliats polítics.

Un any més, els organitzadors van ser l’Ajuntament, el Centre Excursionista i l’Agrupació Sardanista de Taradell. A més, l’alcaldessa Mercè Cabanas i alguns regidors van participar de l’acte.

COMPARTIR

Deixa un comentari

avatar
  Subscriu-te  
Notifica